Voor avontuurlijke kinderen, eten bij Oriental City (met stokjes!)

03.11.2018 04:55

Woon je in de hoofdstad en is je inspiratie op het gebied van restaurantjes een beetje op? Heb je alle plekjes in je straat al tot in den treure verkend? Kijk dan een buurt verder, of naar het midden van het toeristische centrum; de wallen.

Oriental City is onder veel Amsterdammers een begrip. Deze plek staat onder andere bekend om zijn goede Dim Sum. Maar, waar misschien nog niet zo veel mensen op zijn gekomen is om je hele gezin hier mee naar toe te nemen.

Naast dat het een spannende activiteit is staan er veel kleine gerechtjes op de menukaart. Volgens het Parool is ‘het gedoe met de mandjes en de rumoerige setting al vermaak genoeg om ze koest te houden’, en dat lijkt ons helemaal waar. Het is namelijk niet echt een plek met kleurplaten en andersoortige kinderactiviteiten, maar voor de wat oudere kinderen lijkt het ons wel erg leuk. Ook is het een goede manier om ze te laten kennis te maken met andere eetculturen!

Op het menu staan onder andere veel kipgerechten, een tomatensoep en een soep met balletjes. Of bestel tijdens het dimsummen de loempia’s, de dumplings of een bijzondere pudding om te experimenteren!

Oriental City vindt je aan de Oudezijds Voorburgwal 177-179 en is elke dag geopend tussen 11:30 en 22:30.

Lees ook: De place to be met kinderen in Amsterdam: restaurant Haddock