Waarom moeders iedere winter weer helden zijn (en jij kunt een heerlijk verwenpakket winnen)!

02.02.2017 10:59
Relaxed young woman lying on couch.

Het hele gezin ligt weer in de lappenmand, maar mama staat nog overeind. Iedere winter weer. Gelukkig maar, want er moet toch iemand zijn om al die druipneusjes en rochelkeeltjes te verzorgen. Nee, zonder mama waren we ’s winters nergens!

Niet om mezelf op de borst te kloppen hoor, maar ja, ik ben dus iedere winter weer de held. En jij ook, dat weet ik zeker. Want jij bent waarschijnlijk ook iedere winter weer in de weer met dozen vol tissues, slappe theetjes met citroen en halve uien naast het bed van je snotverkouden kind. En je snotverkouden man trouwens, want de papa’s doen ook altijd lekker mee. Gelukkig laten de mama’s zich meestal niet kisten door de virussen en weten die het hoestende en proestende gezin gauw weer op de been te helpen. Echt, zonder moeders waren de donkere dagen nog een heel stuk donkerder!

Ik heb deze winter er alweer heel wat snotstromen kunnen opdweilen en ik vrees dat het virusleed voorlopig nog niet geleden is. Maar dat maakt niet uit, mama verpleegt zich vrolijk en gestaag de winter door. Net als jij dus, want net als alle moeders heb jij er ook vast alweer een virusje of zes op zitten. En naast alle dankbare kusjes en knuffels van je kroost verdien je daar best een extra schouderklopje voor! Daarom hebben we een speciale winactie voor de winterse moederhelden van dit jaar.

Namens Bisolvon mogen wij twee heerlijke verwenpakketten weggeven ter waarde van €100,-  per stuk! Met dit verwenpakket kun jij je, als de kids eindelijk slapen, opsluiten in de badkamer met lekkere beautysproducten van Rituals, zoals een badschuim, een fijne scrub en een heerlijk gezichtsmasker. Na je beautyritueel plof je op de bank onder een superzacht plaid van de HEMA, met een doos bonbons én een fles wijn, deze zitten ook in het pakket. Enne, je krijgt ook nog ons eigen Me-to-We boek erbij: ‘Het boek voor ouders met een leven’. Of stuur je kids uit logeren, dan weet je zeker dat je in alle rust kunt genieten van jouw welverdiende me-time avondje.

De winactie is helaas afgelopen. De winnaressen hebben een berichtje ontvangen.

Kun jij wel zo’n fijne opkikker gebruiken, of ken je iemand die het echt verdient? Laat dan een reactie en/of een naam achter op onze Facebookpagina en wie weet kan jij jezelf of een andere moeder deze winter ook een beetje verplegen! Want, namens alle snotterige kinderen: mama’s bedankt!

N.B. Een voorwaarde is wel dat je als winnaar open staat om mee te werken aan een klein interview met een foto op Me-to-we.

 

Lees ook: Oh jee, paniek: het hele gezin is ziek! (En hoe je dat kunt voorkomen).

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Bisolvon, maar de inhoud ervan is van onszelf.  Lees hier alles over ons advertentiebeleid