Een waarschuwing voor alle moeders van jongetjes!

08.08.2016 14:32
waarschuwing, zwembroek

Een middag in het zwembad liep voor de 5-jarige Jack en zijn moeder Linda heel anders dan ze hadden bedacht. Ja, er was waterpret, maar na afloop zorgde de zwembroek voor heel veel pijn. Moeder Linda wil je nu graag waarschuwen, en Els (die hier op de redactie werkt) had gehoopt dat ze deze waarschuwing eerder had gelezen. Wij kregen kippenvel…

Lees ook: Aan die moeder die met 3 peuters naar het strand ging: je ben mijn heldin

Lieve moeders met zonen, pas op met netjes in zwembroeken!

Nadat Jack in het water had gespeeld, was het tijd om zich om te kleden. Linda droogde haar zoon af en vroeg hem zijn zwembroek uit te trekken. Maar toen hij dat deed, schreeuwde hij het uit van de pijn! Zijn gegil ging door merg en been. Het netje van zijn zwembroek bleek namelijk om zijn piemeltje heen te zitten en was met geen mogelijkheid meer los te krijgen. Moeder Linda vroeg in het zwembad om hulp, maar zijn piemeltje zat zo vast in het netje van zijn zwembroek dat er een arts aan te pas moest komen om het los te maken. In het ziekenhuis is het netje heel voorzichtig stukje voor stukje losgeknipt, terwijl kleine Jack het nog steeds uitgilde van de pijn. Arm mannetje.

waarschuwing, zwembroek

Els, die hier op de redactie werkt, herkende het verhaal van moeder Linda direct en ook zij waarschuwt je graag. Lieve moeders met zonen, pas dus op met netjes in zwembroeken! Knip ze er gewoon uit of trek een onderbroek onder de zwembroek aan. Want dit wil je echt niet meemaken!

Lees ook: 13 Dingen die je niet moet denken als je met kleine kinderen op vakantie gaat