10 Kinderen die hun ouders de stuipen op het lijf jaagden

09.02.2019 04:55
10 Kinderen die hun ouders de stuipen op het lijf jaagden

Sommige mensen zeggen dat kinderen gevoeliger zijn voor spirituele energie en paranormale zaken, en als wij de verhalen hieronder zo lezen, willen we dat best geloven. Tien ouders vertelden aan Buzzfeed welke paranormale ervaringen met kinderen hen de stuipen op het lijf jaagden.

LEES OOK: Heerlijk! Even lachen met deze sarcastische ouders.

1. ‘Toen mijn dochter 3 was vertelde ze dat ze ’s nachts werd wakker gemaakt door een man die haar voeten kietelde. Maar ze zei dat ze het niet eng vond, omdat hij altijd lachte. We dachten dat ze droomde, tot we op een gegeven een oude foto van mijn grootouders tegenkwamen, en mijn dochter op mijn opa wees. Ze zei: ‘Dat is ‘m! Dat is de man die mijn voeten kietelt ’s nachts. Mijn opa is overleden toen ik 6 was…’

2. ‘Ik was aan het oppassen bij een vriendin van mij, en haar peuter zat op haar kamer te spelen terwijl ik eten aan het maken was. Ik luisterde niet echt, tot ik haar hoorde zeggen: “Ik zei OPHOUDEN!” Dus ik ging kijken wat er aan de hand was, en tegen wie ze praatte. Ze wees kalmpjes op het ventilatierooster en zei: “het gezin wat in het rooster woont. Het jongetje doet vervelend.”‘

—danikab478fa0b06

3. ‘Op een dag hoorde ik mijn dochter – die alleen in haar kamer zat – tegen iemand zeggen: ‘Oké, ik teken je wel. Maar ik moet de rode stift vinden, want je hebt bloed in je haar.”‘

—smrtblonde77

4. ‘We wonen in een huis waarin een 103-jarige man is overleden, en mijn 3-jarige dochter praat constant tegen de spiegels in het huis. Als ik vraag tegen wie ze praat, is haar antwoord altijd “de buurman”‘

—tashab4b548fcc9

5. ‘Ik heb een tattoo op mijn arm van mijn oma, die zeven jaar geleden is overleden, voordat mijn dochter werd geboren. Niet lang geleden wees mijn dochter op mijn tattoo en zei: ‘zij houdt mij soms vast ’s nachts.’

—Stephanie Terrance, Facebook

6. ‘Toen mijn zoon een peuter was had hij een schommelstoel in zijn slaapkamer staan, waar hij bang voor was. Hij bleef het maar hebben over “het jongetje” in zijn stoel. Op een dag zag ik hem zwaaien naar iemand buiten, en ik vroeg wie het was. “Het jongetje,” zei hij, “hij wil dat ik kom spelen.” Uiteindelijk hebben we de schommelstoel weggedaan, en kort daarna kwamen we erachter dat een klein jongetje verdronken is achter ons huis.”

—ericai5

7. ‘Ik was net verhuisd naar een nieuw huis met mijn 4-jarige zoon en mijn 2-jarige dochter, en op een nacht liep ik hun kamer in om iets te zoeken, terwijl ze lagen te slapen. Op weg naar buiten zag ik mijn zoon rechtop in bed zitten. Hij zei: “Mama, wie zijn al die kinderen?” Ik antwoordde: “Welke kinderen?” En hij zei, “Al die kinderen achter je!?”‘

—kellyb4008c2352

8. ‘We waren net verhuisd naar een nieuw huis toen mijn 3-jarige dochter uit het niets zei, “daar zit een slechte man.” Ik vroeg haar waar, en ze wees op de deur van de zolder en zei “daar!”‘

"We lived there for two years, and I’m still convinced it was haunted."—stacia

9. ‘We waren op huizenjacht en we bekeken een huis met een grote achtertuin. Nadat we er waren geweest vroeg ik mijn zoon wat hij ervan vond. Hij zei alleen, “daar kunnen we niet wonen. Er staan allemaal gillende geesten in de achtertuin.”‘

—lochnessa

10. ‘Mijn kleine zusje zei een keer dat er een monster in haar kamer zat. Ik checkte onder haar bed en stelde haar gerust dat er niks zat. Toen wees ze op een plek op de muur en zei, “waarom kijkt die man daar dan de hele tijd naar ons?”. Om het nog erger te maken begon onze normaal extreem rustige hond ineens hard te blaffen en te grommen, precies naar dat stukje muur. Dit bleef hij wekenlang doen, elke keer dat hij haar kamer binnenkwam.”

—lop48be6d33d

Lees ook: 21 Ontzettend creepy quotes van kinderen.