De winter wordt een stuk leuker als je dit in huis haalt (en je kan het winnen!.

12.10.2015 02:57

Philippine gaat het liefst met haar kinderen naar buiten. Maar als het heel erg koud is heeft ze daar niet altijd zin in (en haar kids trouwens ook niet). Geen nood, het Zweedse kinderkledingmerk Polarn O. Pyret biedt hulp. Ze hebben een fantastische outerwearcollectie, die je kinderen heerlijk warm houdt, waar ze goed in kunnen bewegen, lekker zit, en er nog leuk uit ziet ook! (En je kan het winnen!).
[Ad]

Ik ben een echt ‘zomertype’. Lange dagen, blote benen en heel veel buiten spelen. Heerlijk. Wij hebben de luxe dicht bij het strand te wonen, dus als het even kan rijden (of fietsen) we met onze twee kids naar zee. Zij spelen in het zand, wij drinken koffie of wijn (ligt aan het tijdstip). Van een dag regen word ik echt niet blij. Bovendien duurt zo’n dag altijd ellenlang omdat je geen kant op kan met twee kleintjes. En na koekjes bakken, torens bouwen, met de autootjes spelen, verven en de Nijntje-dvd kijken weet ik het ook niet meer. Ik wil naar buiten!!150604_pop_looks_04__170

Dat kan dus prima. Ook in de winter en ook als het keihard regent/stormt. Het Zweedse kinderkledingmerk Polarn O. Pyret heeft een heel mooie outerwearcollectie waarin je kids heerlijk warm blijven en die bestaat uit 3 lagen. De onderkleding (laag 1), is van merinowol en soms van gerecycled polyester en dus heerlijk zacht en warm! De tussenlaag is van fleece of badstof (laag 2) en laag 3 beschermt je kinderen tegen wind, regen en sneeuw. En dus kun je goed naar buiten, zonder dat je peuter begint te klagen dat ie het koud heeft en weer naar binnen wil.

sneeuwpret in Polarn O. Pyret!
sneeuwpret in Polarn O. Pyret!

 

Die Zweden weten wel wat handig is. Want de kleertjes van laag 1 kun je ook prima als pyjamaatje gebruiken. Niks lekkerders dan ’s avonds na het bad in een zacht wollen pakje op de bank kruipen.

laag1+2 POPOok trek ik mijn oudste als het echt heel koud is zo’n wollen broekje aan onder zijn spijkerbroek als we bijvoorbeeld even gaan uitwaaien op het strand. En breekt de lente weer aan, dan kan een vest uit laag 2 prima diens doen als jas. Bovendien kun je alle kleding zo aanpassen en verstellen dat ze langer dan andere kleding mee gaan (denk opgerolde mouwtjes en broekspijpen, verstelbare taille etc.) en hebben alle items van laag 3 reflectoren zodat je kind goed zichtbaar is.De heerlijke broekjes en vesten uit laag 1 en 2

Ik kijk nu al uit naar een dik pak sneeuw, en dat we dan met z’n allen naar buiten kunnen, de jongens in hun skipakjes. Sneeuwpoppen bouwen of stampen in de plassen en springen in een berg vol herfstbladeren. Koud krijgen ze het in ieder geval niet. Met de outerwearcollectie van Polarn O. Pyret komen wij de winter wel door. Laat de kou maar komen!

WINNEN! WINNEN! WINNEN!
Wil jij een kadobon t.w.v. € 100 winnen? Wij verloten er eentje! Mail ons dan voor 23 oktober op  winactiemetowe@gmail.com en vertel ons: Welke items zou jij kiezen voor de 100 euro cadeaubon?

De buitenkledingcollectie bekijk je hier!

Dit is een gesponsord bericht. Kijk hier voor ons advertentiebeleid.