Lekker voor een luie zondagbrunch!

27.05.2017 08:57

Het gezinsleven is druk, de hele week is het rennen en vliegen. Gelukkig is er de zondag, waarop iedereen weer even bij kan komen en gezellig samen kan zijn. Tijdens een lekkere brunch bijvoorbeeld. Met koffie, vers geperst sap, een eitje en…tosti’s!

Ja oke, uitslapen gaat ‘m natuurlijk niet worden met kleine kinderen (slaap, oh slaap, waar ben je toch gebleven?), en het is misschien wat al te Spartaans om ze tot 11.00 uur voedsel te ontzeggen, maar aangezien de meeste kinderen een soort bodemloze putten zijn, vinden ze het vast geen probleem om na een klein pre-ontbijtje nog eens met z’n allen aan tafel te schuiven voor een zondagse feestbrunch. En daar hoeft het dus echt geen feestdag voor te zijn. Of we roepen gewoon een feestdag uit. Zondag, tostidag!

En om het nog een beetje feestelijker te maken bak je superdeluxe tosti’s, bijvoorbeeld met een likje Calvé mayonaise, tomaat en basilicum. Lekker! (Oh enne…ook goed tegen een eventuele kater, als je een keer een wilde zaterdagavond hebt gehad).

Zo maak je het:

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Calvé, maar de inhoud ervan is 100% van ons. Met Calvé mayonaise kan je heel veel lekkere recepten maken. Kijk hier voor meer inspiratie.

Lees hier over ons advertentiebeleid.