Hilarisch!! Drie vaders ervaren vrijwillig een zwangerschap (uit sympathie voor vrouwen)

13.04.2015 17:00

Drie vaders uit Groot-Brittanië hebben volledig vrijwillig besloten een maand zwangerschap te ervaren. Inclusief de gebroken nachten, het eindeloze rennen naar het toilet voor een niet te stoppen kleine boodschap en de rugpijn van het dragen van die zware buik.

De vaders zijn de uitgevers Jason Bramley, Steve Hanson en Jonny Biggins. Ze trokken een zwangere buiken-pak van 15 kilo aan en promoten zo hun nieuwe boek: The Book of Mums. 

De drie mannen hielden een dagboek bij op hun website, met elke dag hun ervaringen en een video. In de video’s is te zien  Deze video’s leveren hilarische momenten op.

“Het lijkt erop dat hij een persoonlijkheid krijgt, en een naam. Zijn naam is “Bump”. Ik wieg hem, praat tegen hem en geef hem klopjes. Terwijl de realiteit is dat ik een 15 kilo wegende plastic tas om mijn lichaam heb gebonden!”

Aldus vader  Steve  die al op dag 7 vertelt dat hij zichzelf betrapt dat hij stiekem gehecht begint te raken aan zijn ‘baby’.

“Bump krijgt nu elke ochtend een ‘goedemorgen’-klopje wanneer ik naar het toilet loop,  ik til Bump een beetje omhoog en begin te plassen. Zo beginnen Bump en ik onze dag.”

In dit filmpje vertelt een uitgeputte vader Jonny over zijn slaaptechnieken tijdens een van de eerste gebroken nachten..

Bekijk hier alle dagboeken en video’s van deze drie mannen: 3pregnantdads.com