De imaginary friend van dit meisje jaagt het internet de stuipen op het lijf

07.06.2018 04:55
De imaginary friend van dit meisje jaagt het internet de stuipen op het lijf

Het Engelse blad O Comely vroeg kinderen hun denkbeeldige vriendjes of vriendinnetjes te tekenen, en over ze te vertellen. Maar een van de inzendingen klinkt toch wel lichtelijk zorgwekkend. 

Ruby van 3 beschrijft haar imaginary friend Grateful, een 14-jarig meisje dat alleen ’s nachts bij haar op bezoek komt: ‘Dit is mijn denkbeeldige moeder. Haar gele wimpers betekenen dat ze kan zien in het donker – ze komt alleen maar ’s nachts. Soms vind ik het eng, maar ik wil ook altijd dat ze weer terugkomt. Ze heeft twee baby’s in haar buik. Ze is veertien jaar oud, maar ze kan nooit meer een verjaardag hebben…

ZE KAN NOOIT MEER EEN VERJAARDAG HEBBEN!?

Op zich zijn denkbeeldige vriendjes niets om je zorgen over te maken. Dit is heel normaal bij jonge kinderen, en een veilige manier voor kinderen om te experimenteren met vriendschap en sociaal gedrag. Alleen zijn deze imaginary friends meestal een ander kindje, of een poes of hond ofzo. Niet een 14-jarig meisje met twee babies in haar buik, die nooit meer jarig zal zijn. Dat is ronduit freaky.

Misschien toch maar even wat wijwater in kleine Ruby’s slaapkamertje sprenkelen, gewoon voor de zekerheid?

Bron: Scary Mommy

LEES OOK: Doodeng! De meest creepy dingen die mensen zagen op hun babyfoon