Met deze eenhoorn-paaseierenkit ben je dit jaar de Paasbaas

Met deze eenhoorn-paaseierenkit ben je dit jaar de Paasbaas
Genoeg van geklieder met waterverf en stiften? Pak het paaseieren versieren dit jaar professioneel aan met deze eenhoorn-paaseierenkit van Etsy shop Meadowlark Bluebird. Even serieus, hoe blits zijn deze eieren?

Met een set kan je drie eieren pimpen. Je kan kiezen of je de eieren er bij wil bestellen, dan heb je keuze uit drie witte of gouden papier maché eieren om te versieren. Wel handig, want die kunnen ook niet breken. Maar je kan de set ook zonder eieren bestellen, en echte eieren gebruiken. Verder bevat de set drie gouden eenhoorn-hoorns, papieren decoratiebloemen, drie setjes stickers voor de ogen en genoeg plakkertjes om alles bij elkaar te houden. En dat alles voor $10.95.

Te bestellen bij Meadowlark and Bluebird. Let op, wegen populariteit zijn ze geregeld uitverkocht, dus soms moet je even checken of ze alweer op voorraad zijn. Of laat je inspireren, en knutsel zoiets zelf thuis.

Bron: Scary Mommy / Etsy

LEES OOK: Houdt je kind van mooie dingen en/of knutselen? Ga dan naar kunstlaboratorium Villa Zebra in Rotterdam

Sanne (25) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Zwangerschapsverlof? Deze films zijn heerlijk om te kijken

Je zwangerschapsverlof is hét moment om nog even flink te genieten van...
Lees verder