Een Frozenvlecht maken? Papa kan het voortaan ook!

18.10.2016 10:37

Ben jij ’s morgens altijd degene die aan de slag moet met de borstel en de elastiekjes, omdat hij ’t zogenaamd niet kan? Dat is nu verleden tijd! Stuur je vent op kapselcursus en je dochter gaat altijd gestyled naar school!

patrick-van-hoofVader Patrick van Hoof zat altijd met zijn handen in het haar (of nou ja, in dat van zijn dochters dus eigenlijk), als het ging om het creëren van een leuke coupe. Als gescheiden vader zat er niks anders op dan zelf de elastiekjes ter hand te nemen, maar dat bleek niet eenvoudig. Daarom regelde hij in een kapsalon een cursus ‘Vlechten voor Vaders’ en de belangstelling bleek enorm. De workshop heeft in tien maanden tijd een enorme vlucht genomen. Eind dit jaar kunnen vaders in heel Nederland leren hoe ze hun dochters van een fraai kapsel voorzien.

Bakt jouw man er dus niks van, stuur hem dan op een lesje vlechten. Voor je het weet draait hij zijn hand niet meer om voor een visgraat, een paardenvlecht en heus Elsa-haar. Je dochter maakt de blits op school en jij hebt ’s ochtends weer tijd om een kop koffie te drinken. Win-win, toch? Ik heb Mario al opgegeven!

Tip: er zijn nog een aantal plekken vrij voor vaders en dochters tijdens de grote kick-off workshop in NEMO. Je vent aanmelden kan via vadersvlechten@teamkappers.nl. De workshop is gratis, inclusief lunch én toegang tot NEMO!

Lees ook: Bijzondere brief van een vader aan zijn driejarige dochter.

(Bron: Algemeen Dagblad, foto: Bart Jansen)