Gezocht: moeders die gratis de nieuwe Kruidvat luiers willen uitproberen!

01.10.2013 02:00
eerste dagen na de bevalling

Kruidvat heeft de plasuiers vernieuwd. En alle moeders zijn er dol enthousiast over! Daarom hebben ze ons gevraagd of jullie ze ook willen uitproberen! Wie heeft er zin in? Je ontvangt gratis luiers én je maakt kans op een gratis Kruidvat babypakket!

Voor alle moeders die nog kinderen in de luiers hebben: gefeliciteerd! Want die van mij is nu dus net zindelijk aan het worden en dat levert hilarische taferelen op… Sta ik daar klaar in mijn werkkleren om hem naar de crèche te brengen, om 9 uur heb ik mijn eerste belafspraak, zegt-ie: ‘IK MOET POEPEN!’

Dus oké, ik zet m op de wc, nou, en hij neemt het ervan hoor! Hij is zó blij dat hij dat nu kan, dat hij stralend op de wc gaat zitten en bij elke *plof* in een deuk ligt. Dus ondertussen graai ik mijn computer bijeen zoek mijn sleutels en telefoon, en elke drie minuten steek ik mijn hoofd om de hoek van de deur, zegt-ie: ‘Nee mamma, ik ben nog niet klaar.’
De eerste twee keer is dat leuk, daarna word ik zenuwachtig.
HET DUURDE 20 MINUTEN!!
Toen verlangde ik wel even terug naar die goede oude tijd met luiers.

Dus. Voor iedereen die nog midden in de luiers zit, heb ik het volgende:

De Kruidvat luiers zijn vernieuwd! Ze zijn nu namelijk nog zachter. Ook hebben ze een rugelastiek waardoor de kans op ondergepoepte rompertjes kleiner is. Ze absorberen goed en zorgen voor langdurig droge billen. En dat is ook nog eens bevestigd door 97% van de 212 testmoeders van het Ouders van Nu testpanel: zij zijn (zeer)  tevreden over de Kruidvat luiers. En: op de Kruidvat NewBorn luiers zit een handig plasalarm op de buitenkant van de luiers die verkleurt als de baby geplast heeft.
Neeltje (36) zei daarover: “De luier is lekker zacht, niet stug en lekt niet door”.  Irene (35) “ik vind de luiers lekker zacht aan de binnenkant, fijn voor de billen.”

Kijk hier wat de luiers nog meer onderscheidt van de rest – behalve de lage prijs. Niet voor niets gebruikt een op de drie kinderdagverblijven ze, en een op de drie baby’s.

Wat zoeken we?

 • Moeders van baby’s die maat NewBorn hebben
 • En moeders van peuters met Maat 5 
 • Die het leuk vinden om de nieuwe Kruidvat luiers uit te proberen en momenteel geen Kruidvat luiers gebruiken
 • En daar een vragenlijst over in te vullen

Wat moet je nu doen?

 • Stuur voor maandag 5 oktober een mail naar testmoeders@me-to-we.nl en geef je op
 • Doe daar ook een grappige, lieve of leuke foto van je kindje in luiers bij
 • Wij selecteren dan op 6 oktober de moeders die een gratis pak Kruidvat luiers krijgen
 • Die krijgen een mail
 • De leukste foto’s maken kans op een GRATIS KRUIDVAT BABYPAKKET

Wat moeten de geselecteerde moeders doen?

 • Je krijgt een pak Kruidvat luiers gratis
 • En een uitgebreide vragenlijst die je moet invullen
 • Die vul je in en stuur je naar ons terug met wat foto’s van je kinderen in Kruidvat luiers

Kruidvat NB def

 

kruidvat 1PS. Hoor je niks op 6 oktober? Ook niet als je een superleuke foto hebt gestuurd? Dan ben je helaas niet geselecteerd… Wij hebben niet de mankracht om alle inzendingen persoonlijk terug te schrijven, hoe jammer we dat ook vinden.
Lees hier alles over ons advertentiebeleid.