Leuke lifehack voor een middag met de kinderen

13.05.2017 10:28

Zou het ooit nog zomer worden? Wij vragen het ons af. En wat moet je dan nu weer doen, tijdens zo’n druilerige middag binnen met de kinderen? Nou, knutselen bijvoorbeeld! Dat is niet alleen gezellig, het is ook nog eens handig én duurzaam. Want je kunt van alles recyclen en omtoveren tot kleine kunstwerkjes.

Sta je weleens stil bij hoeveel dingen je weg gooit die je eigenlijk best zou kunnen gebruiken voor iets anders? Heel veel spullen kun je prima een tweede leven geven. En met een beetje creativiteit staat dat nog hartstikke leuk in huis ook! Denk bijvoorbeeld eens aan een lege Calvé mayonaisepot. Die kun je natuurlijk in de glasbak gooien. Of je maakt er samen met je kinderen iets moois van! Zo’n glazen pot transformeer je namelijk heel eenvoudig tot een leuke bestekbak. Of het wordt een leuke snoeppot, verzamelplek voor kleurpotloden, het eigen persoonlijke minituintje van je kind, je kunt van alles bedenken. En het is niet alleen leuk om zoiets samen te maken, je bent ook duurzaam bezig (ik zeg: pak alle pedagogische punten die je pakken kunt), wat tegenwoordig geen overbodige luxe is. Kortom: leuk, leerzaam en stylish bovendien!

Hoe dan? Nou, zo dus! 

 

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Calvé, maar de inhoud ervan is 100% van ons. Met Calvé mayonaise kan je heel veel lekkere recepten maken. Kijk hier voor inspiratie.

Lees meer over ons advertentiebeleid.