Hier moet je heen: de leukste uitjes voor de zomervakantie

01.07.2017 10:00

Hoera, het is weer bijna zomervakantie! Even geen gehaast en gevlieg meer. Geen broodtrommeltjes klaarmaken, geen gerace naar school en kinderdagverblijf. 

Heerlijk, maar we gaan natuurlijk niet de hele vakantie op ons gat zitten. Het is namelijk hartstikke gezellig hoor, die dagen in de tuin met de kinderen. Maar af en toe is het ook fijn om er even op uit te gaan. Anders zijn die zes weken toch best lang. Wij zetten de allerleukste uitjes voor je op een rij waar je  tickets voor kunt scoren via Vakantieveilingen.

Safaripark Beekse Bergen
Dit vinden kinderen dus hartstikke spannend (en ik eigenlijk ook). In Beekse Bergen sta je zomaar oog in oog met ‘The Big Five’, of andere wilde dieren. Je kunt lopend het park in, met een bus, of met je eigen auto, het is maar wat je het fijnst vindt. Een bezoek aan het safaripark kun je combineren met Speelland Beekse Bergen, waar de kinderen zich heerlijk uit kunnen leven op trampolines, een ballenberg, in het water en nog veel meer.
Avonturenpark Hellendoorn
Dit park ligt midden in het bos en heeft geweldige attracties voor kinderen die wel van een beetje thrillseeken houden. Er is net een gloednieuwe attractie geopend: het DrakenNest, waar je je kinderen vast de hele dag aan kwijt bent. Ga jij er ook een keertje in en daarna lekker de rest van de dag koffie drinken. Goed geregeld!


Julianatoren
Voor veel mensen misschien een eindje rijden, maar echt heel erg leuk. Dit pretpark heeft meer dan 60 attracties voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Er worden in de zomervakantie ook shows en evenementen georganiseerd, dus als de kinderen helemaal dolgedraaid zijn in het reuzenrad, of genoeg dino’s hebben gezien tijdens de Dinotour kunnen ze even uithijgen tijdens een leuke voorstelling. Ook voor de echte kleintjes is het leuk, die kunnen bijvoorbeeld paardje rijden of een bezoekje brengen aan kabouterwonderland. Bekijk hier meer leuke uitjes 


AquaZoo Friesland 
AquaZoo Friesland vind je aan de prachtige Friese wateren. Je kunt er genieten van het Zeeleeuwen Spetter Spektakel, mee feesten tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn en de kinderen kunnen samen met een dierverzorger op een trekschuit voor een heuse Zeehondensafari. Met recht een spetterend dagje uit!


Avonturion Den Haag
In de grotten van Avonturion is het megaspannend. Hier kom je bijvoorbeeld oog in oog te staan met de meest bijzondere dieren zoals stokstaartjes, woestijnvosjes en flamengo’s. Het kan zelfs zijn dat je een dinosaurus tegenkomt! Dit park is niet alleen spannend en leuk, het is ook nog eens leerzaam. *Kaartjes zijn niet in te wisselen in de schoolvakantie, dus nog gauw even ervoor gaan! 


Wil jij er ook op uit? Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Win je dagje weg via VakantieVeilingen en bespaar flink. Naast pretparken en dierentuinen kun je er elke dag veilingen vinden voor hotels, sauna’s,  concerten en meer. Een veiling winnen is ook nog eens hartikke simpel, download de app, meld je aan, en bied mee vanaf 1,- Hoe dat precies werkt, lees je hier. Fijne zomer!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Vakantieveilingen maar de inhoud is 100% van ons. Lees hier meer over ons advertentiebeleid