Het perfecte geboortekaartje: welkom op de wereld kleintje!

23.02.2017 04:30

Het is bijna zover: de uitgerekende datum komt eraan. Alles is klaar: de wieg, het kamertje, de kleertjes. Het enige wat nog op de to do lijst staat: het geboortekaartje. Maar dat is nog niet zo makkelijk! Want hoe vind je nou iets dat echt mooi, speciaal en vooral, van júllie is?

Ik vond het maar lastig, een mooi geboortekaartje vinden. Daar had ik me tijdens mijn eerste zwangerschap echt op verkeken. Toen ik eenmaal begon met een kaartje zoeken vond ik eigenlijk gewoon niks leuk. Al die voorgefabriceerde kaartjes waren niks voor ons. Ik vond ze saai, of juist te druk. Te zoet, of juist veel te stoer. Of gewoon: lelijk. Tja, je bent hormonaal en je wilt wat, hè? Het gaat hier tenslotte wel om je baby! En het heuglijke feit van zijn geboorte wil je natuurlijk wel in stijl bekend maken. Jouw stijl dus.

Uiteindelijk zijn wij destijds toch maar voor zo’n prefab kaartje gegaan. En het was heus een aardig kaartje, maar als ik ernaar kijk in het babyboek van mijn zoon blijf ik toch altijd denken: had beter gekund. En dat is zonde, want zo’n kaartje is niet alleen maar een kaartje, het is ook een herinnering. Een herinnering aan een hele bijzondere gebeurtenis in je leven die je wilde delen met iedereen waarvan je houdt. Dus dan wil je eigenlijk gewoon niks anders dan perfectie, toch? Een perfect kaartje, voor je perfecte baby.

En dat kan nu, bij albelli! Daar kun je tegenwoordig namelijk niet alleen je zelf persoonlijke fotoboeken en kalenders maken, maar ook je eigen geboortekaartje ontwerpen. Op de website van albelli kun je een kaartje naar keuze uitzoeken (van modern tot traditioneel) er een foto opzetten en allerhande sjablonen, achtergronden, kaders en decoraties toevoegen. Zo krijg je dus een superorigineel kaartje dat helemaal bij jou past en waar je later met veel plezier en genegenheid op terug kunt kijken. En (ook niet overbodig) je hebt iets leuks te doen als je tijdens je verlof vol verwachting zit te wachten op je baby!

Dit bericht is gemaakt in samenwerking met albelli, dé specialist in fotoproducten. Naast fotoboeken kun je bij albelli ook terecht voor andere persoonlijke fotoproducten waaronder: wanddecoraties, kalenders, fotoafdrukken en kaarten. Kijk voor meer informatie en prijzen op de site van albelli.

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.