Winnen! We mogen 10 heerlijke huidverzorgingspakketten van La Roche-Posay weggeven

21.03.2019 10:00
cicaplast

Er is niks heerlijker dan een helemaal schoongebadderde baby. Maar hoe zorg je nou dat het water het gevoelige huidje van je baby niet uitdroogt? 

Babyhuidjes zijn uiterst gevoelig, en kunnen makkelijk uitdrogen. Met jeuk, irritatie, schilfertjes of roodheid tot gevolg. Daarnaast heeft 20 tot 30 procent van de Nederlandse baby’s en peuters last van eczeem, en dus nog sneller last wanneer je niet de juiste producten gebruikt. En niet alleen voor je kind, maar ook voor jezelf is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Maar waar let je op wanneer je verzorgingsproducten aanschaft? Voor het huidje van je baby kun je het best producten gebruiken met minimalistische formules, om de kans op reacties van de huid te verkleinen. De huidbarrière van een baby is nog niet ontwikkeld zoals bij volwassenen, en daarom wil je deze liever niet blootstellen aan allergenen zoals parfum of zeep. Als dat wel gebeurt heb je kans dat je kindje een allergie ontwikkeld. Op dit moment is 1 op de 3 kinderen ergens allergisch voor, en naar verwachting zal dat in 2050 zelfs 1 op de 2 kinderen zijn.

Het Franse merk La Roche-Posay heeft alleen maar producten die 100% getest zijn op allergieën. Ze hebben zelfs een lijn die geschikt is voor pasgeboren baby’s, waarvan de producten zo zacht zijn dat je ze in principe vanaf dag 1 kan gebruiken. Wereldwijd wordt La Roche-Posay daarom aanbevolen door dermatologen, zowel aan ouders als aan kinderen (en baby’s). En wij hebben leuk nieuws! We mogen namelijk 10 keer een baby/kinder verzorgingspakket van La Roche-Posay weggeven.

In het pakket

1. Lipikar Syndet AP+ 400ml Deze zachte reiniging voor onder de douche/in badje is ideaal voor de droge of zeer droge babyhuid of een huid met eczeem, en mag meteen vanaf de geboorte gebruikt worden. Lipikar bevat geen parfum, geen zeep, en het versterkt de huidbarrière. De minimalistische formule vermindert jeuk, en herstelt het bacterieel evenwicht van de huid.

2. Lipikar Balsem AP+ 400ml Een kalmerende, multi-herstellende balsem om te smeren na de douche of het badje. Lipikar Baume AP+ verzacht een (zeer) droge huid of een huid met neiging tot eczeem, en vermindert jeuk. Daarnaast herstelt het ook de huidbarrière. De Lipikar formule is vrij van parfum en zelfs geschikt voor pasgeboren baby’s.

3. Cicaplast Balsem 40ml (SOS Balsem) Cicaplast balsem is dé redder in nood bij luieruitslag, open wondjes, schaafwonden, brandwonden, snijwonden etc. en zorgt voor een sneller herstel van kapotte en geïrriteerde huid. Cicaplast versterkt de huidbarrière en vermindert jeuk bij droge huid met neiging tot eczeem. Daarnaast heeft het een licht anti-bacteriële werking. Deze balsem is geschikt voor het hele gezin: baby’s, kinderen en volwassenen. Tip: altijd handig voor in je tas!

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op een van deze 10 pakketten? Volg La Roche-Posay op Instagram én stuur vervolgens een mailtje naar sales@snippetmedia.nl met je naam en adres. Extra leuk als je ook nog laat weten waarom jij dit pakket zeker wil winnen.

Uit alle mails en nieuwe volgers van La Roche-Posay op Instagram worden 10 winnaars getrokken. De winnaars worden t.z.t. per mail op de hoogte gesteld. (Meedoen kan tot 7 april 2019)

Deze actie is in samenwerking met La-Roche-Posay. Meer informatie over dit fijne merk is te vinden op laroche-posay.nl